Sjoukje in de tuin

Dit verslag kregen we na onze vakantie van de buren die op ons huis en onze kat hadden gepast.

Hallo baasje en vrouwtje,

Ik wil jullie even laten weten dat ik een nieuw onderkomen heb gevonden.
’t Beviel me niet meer zo op ’t krukje onder de tuintafel daar. Te winderig en soms regent ’t in Nu hebben ze bij Remment en Kitty een huisje dat al de hele zomer leegstaat, dus heb ik dat maar gekraakt.

’t Uitzicht is niet om over naar huis te schrijven maar de woning op zich bevalt me wel. ’t Is net groot genoeg voor mij alleen en als ik me goed opvouw word ik zelfs niet nat. Ik heb er al geslapen zelfs.

’s Morgens viel ’t even niet mee om op gang te komen want ik was wel erg stijf geworden hoor, na zo’n nacht. Maar geen getreur, als ’t echt koud wordt kom ik weer bij jullie slapen.

Pootje en kopje van Sjoukje

Dit vind je misschien ook leuk...