deze keer niet

De saaie bedoening van anderhalve maand geleden is er niet spannender op geworden, er is zelfs helemaal niets gebeurd in onze nestkastjes. In een van de twee ligt wel een flintertje materiaal maar daar is niets meer bijgekomen en niets mee gebeurd, zo langzaamaan denk ik dat het naar binnen is gewaaid.
Er zijn wel mezen in de buurt en ik zag een keer in onze tuin een pimpelmees in de weer met nestmateriaal, maar alleen om er met een grote boog mee vandoor te vliegen, op weg naar een plaats waar ze wel een leuk hoekje had gevonden om te nestelen. Kennelijk zijn onze kastjes onbewoonbaar verklaard. Wisten we maar waarom.

Met deze stand van zaken begin mei hoeven we dit jaar geen vogels meer te verwachten on onze kastjes. Jammer hoor, ik kijk het nog even aan en dan gaan de camera’s uit.

Kijk, zo weinig is er dit seizoen gebeurd.

Dit vind je misschien ook leuk...