altijd al willen hebben – 2

Het quest-verschuif-platform in onze garage (lees de eerdere blog) werkt heel goed en tegelijk is het de eerste stap van iets groters. In de garage is het namelijk erg zoeken naar ruimte en het zou mooi zijn als een heleboel spullen die we toch niet gebruiken eindelijk eens zouden vertrekken.

Maar spullen vertrekken niet zomaar, dat heet opruimen en het gaat niet vanzelf.
Op de foto, achter de Quest, ligt een ladder. Tenminste, hij was als ladder begonnen en in een jaar of wat had een complete mutatie plaatsgevonden van ladder tot opbergrek voor spullen die we eigenlijk niet gebruiken. Dat gaat kennelijk wel vanzelf.

Aan het werk, de meeste ongebruikte spullen konden de vuilnisbak in en de ladder was welkom bij de sportclub. Dat scheelt, de Quest kon bijna twee tegeltjes dichter bij de muur staan.

Het grotere plan bestaat uit een werkblad boven de Quest. Bijna drie meter lang en bijna een meter hoog is het niet zomaar een tafeltje geworden. Een fiets eronder en een fiets erboven, dat is overzichtelijk en wonder boven wonder geeft het een ruimtelijke indruk in de garage. Het platform op rolletjes doet zijn werk, het is alsof de Quest in een laatje zit.
Het werkblad is zo groot dat het makkelijk is om het opgeruimd te houden, dat klinkt vreemd maar het werkt wel zo.

We doen even de vue panoramique, dat ziet er best overzichtelijk uit. Het scheelt ook dat ik vier fietsen heb verkocht en vervangen door slechts één fiets.

Dit vind je misschien ook leuk...